• Výběrové koření z celého světa, ruční výroba | koreni-bylinky.cz

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Věra K.
04.08.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rychlost dodeje
Avatar Anna H.
23.06.2025
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rychlé dodání zboží
Avatar Marcela K.
19.06.2025
5.005.005.005.005.00
Výhody:
výborná komunikace
Avatar Jana K.
25.05.2025
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Nákup i dodání zboží se odehrálo strašně rychle a bez problémů.
Slabiny:
Nic.
Celkový názor:
Vše proběhlo obratem, koření jsem měla doma na plánované vaření. Velká spokojenost.
Avatar Milan P.
15.03.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Nakupoval jsem zde poprvé a plná spokojenost s dodáním, produkty. Příjemný e shop. Budu nakupovat opět.

- rychlé bankovní platby

- platební karty

-  ceny od 50 Kč

Pikantní Adamova žebra

Pikantní Adamova žebra

Pikantní Adamova žebra

Postup přípravy:

Z běžného oleje (nejlepší olivový), koření "Adamovo žebro" a rozetřeného česneku uděláme skvělou marinádu, kterou potřeme žebra a pokud můžeme, necháme je přes noc v lednici uležet.

Posypeme celým nebo drceným kmínem a pečeme ve vyhřáté troubě - čas podle množství - cca 50-60 minut a obracíme.

Těsně před dokončením, když už mají krásnou zlatavou barvu, mírně posolíme kouřovou solí a ještě pár minut pečeme.

Přílohu dáme podle chuti, brambory, grilovanou zeleninu, čerstvý zeleninový salát, nebo jen chléb.

Takto připravená žebírka můžeme samozřejmě i grilovat a právě teď je to aktuální.

Suroviny

Porce: 2-4

masitá žebra z bůčku ( nebo kosti z kotlet)

2-3 lžičky koření (Adamova žebra)

3 lžíce olivového oleje

5-6 stroužků česneku (podle chuti)

kmín

kouřová sůl podle chuti

Všechny komentáře

Zanechat odpověď