Kopr špičky 25g
Koření Kopr se hodí do nakládané zeleniny, okurek, zelí a cibule, polévek, kyselých zálivek...
Paprikové floky 50g
Koření Paprikové floky jsou sušené kousky sladkých červených a zelených paprik, ideální do...
Medvědí česnek 50g
Koření Medvědí česnek 50g je výtečný pro tepelné zpracování, např. do polévek, omáček, pod dušená...
Libeček 25g
Koření Libeček se hodí na králičí maso, ke skopovému, zvěřině, rybám nebo drůbeži. Je vhodný i na...
Tymián drcený 25g
Koření Tymián drcený se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Černucha - černý kmín 25g
Koření Černucha je lehce pálivé chutě, příjemného aroma, používá se do pečiva, k pečení drůbeže,...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Špenát mletý 50g
Koření Špenátový prášek je důležitou listovou zeleninou. Vypěstována byla v jihozápadní Asii, v...
Kardamom loupaný 10g
Koření Kardamom loupaný se nejčastěji používá do sladkého pečiva, výroba perníku, čokolády a...
Pažitka 25g
Koření Pažitka jako zelené koření do polévek, omáček, do vaječných jídel, do bylinkového másla,...
Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Jalovec mletý 25g
Koření Jalovec mletý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, divoké drůbeže, přidávají se i do...
Oregano 25g
Koření Oregano se v kuchyni používá na pizzu, na těstoviny, špagety a do salátů, velmi chutná je...
Kurkuma mletá 100g
Koření Kurkuma mletá 100g je známá také jako indický šafrán, obsahuje žluté barvivo kurkumin a...
Koriandr celý 50g
Koření Koriandr celý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa a...
Estragon 25g
Koření Estragon je nepostradatelný v mnoha omáčkách, používá se také při přípravě polévek, rybích...