- Nové
Pískavice celá 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Hořčice žlutá mletá 100g
Koření Hořčice žlutá mletá, semena Hořčice se melou na prášek, používá se při konzervaci zeleniny...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Kmín mletý 100g
Kmín mletý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Pepř červený 20g
Koření Červený pepř se přidává do směsí s jinými druhy pepře, vynikající je na ryby, do Mexických...
Badyán mletý 20g
Koření Badyán mletý je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Šalvěj 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Koriandr mletý 50g
Koření Koriandr mletý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa...
Česnek plátky 100g
Koření Česnek plátky je výrazná pochutina, která se uplatňuje snad v každé kuchyni. Hodně se...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Hřebíček mletý 20g
Koření Hřebíček mletý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, do sladkých pokrmů,...
Tymián drcený 25g
Koření Tymián drcený se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Kardamom loupaný 10g
Koření Kardamom loupaný se nejčastěji používá do sladkého pečiva, výroba perníku, čokolády a...
Majoránka 50g
Koření Majoránka 50g má široké použití, např. do luštěninových, bramborových, zeleninových...
Skořice celá 50g
Koření Skořice celá 50g se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Pět pepřů 50g
Koření Pět pepřů je směs drcených pepřů, chilli a česneku, vhodný na steaky, bifteky a přírodní...