Kuře na rozmarýnu 50g
Koření Kuře na rozmarýnu je vyvážená aromatická směs koření na kuřecí maso | koreni-bylinky.cz
TIP: Rozmarýn je nejen zdravá bylina, ale i nenahraditelná v kuchyni !
Země původu: Turecko, Řecko, Itálie.
Účinky: Rozmarýn zvyšuje krevní tlak, působí stimulačně, působí příznivě na psychiku, odstraňuje stres a další nervové potíže, pomáhá při nespavosti, proti nadýmání, napomáhá k lepšímu trávení a vylučování žluči a moči. Užívá se ve formě čaje nebo éterických olejíčků.
Parametry
Specifické reference
Koření Kuře na rozmarýnu je vyvážená aromatická směs koření na kuřecí maso | koreni-bylinky.cz
Koření Rozmarýn celý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček...
Koření Koriandr celý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa a...
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Koření Sezam loupaný 100g semínka by měli do svého jídelníčku přidat hlavně sportovci, těžce...
Koření Paprika zauzená sladká 100g dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel...
Koření Libeček se hodí na králičí maso, ke skopovému, zvěřině, rybám nebo drůbeži. Je vhodný i na...
Koření Medvědí česnek 50g je výtečný pro tepelné zpracování, např. do polévek, omáček, pod dušená...
Levandule Výborné jsou levandulové listy na grilovaném masu. Květy levandule můžeme též najít v...
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Koření Paprikové floky jsou sušené kousky sladkých červených a zelených paprik, ideální do...
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...
Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha národů,...
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...
Koření Černucha je lehce pálivé chutě, příjemného aroma, používá se do pečiva, k pečení drůbeže,...
Koření Skořice celá 50g se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Koření Hořčice žlutá mletá, semena Hořčice se melou na prášek, používá se při konzervaci zeleniny...
Koření Zelený pepř celý je výborný na steaky, minutky a nakládání všech druhů mas, na zvěřinu,...