Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Libeček drcený 25g
Koření Libeček se hodí na králičí maso, ke skopovému, zvěřině, rybám nebo drůbeži. Je vhodný i na...
Badyán mletý 20g
Koření Badyán mletý je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Paprikové floky Míchané 50g
Koření Paprikové floky jsou sušené kousky sladkých červených a zelených paprik, ideální do...
Koriandr celý 50g
Koření Koriandr celý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa a...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...
Kmín římský mletý (cumin) 25g
Kmín Římský mletý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Fenykl mletý 25g
Koření Fenykl mletý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Česnek plátky 100g
Koření Česnek plátky je výrazná pochutina, která se uplatňuje snad v každé kuchyni. Hodně se...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Jalovec mletý 25g
Koření Jalovec mletý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, divoké drůbeže, přidávají se i do...
Zázvor mletý 20g
Koření Zázvor mletý se používá do perníků a biskvitů, na masa, do omáček, ke guláši. Je znám...