Majoránka drhaná 25g
Koření Majoránka má široké použití, např. do luštěninových, bramborových, zeleninových polévek,...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Muškátový ořech mletý 10g
Muškátový oříšek mletý dejte do nápojů (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč, svařené...
Česnek granule 100g
Koření Česnek mletý je všeobecně známá a používaná výrazná pochutina, která se uplatňuje snad v...
Hřebíček mletý 20g
Koření Hřebíček mletý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, do sladkých pokrmů,...
Kmín římský mletý (cumin) 25g
Kmín Římský mletý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Paprika zauzená sladká 50g
Koření Paprika zauzená sladká dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Koriandr mletý 50g
Koření Koriandr mletý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa...
Kardamom celý (tobolky) 10g
Koření Kardamom celý se nejčastěji používá do sladkého pečiva, výroba perníku, čokolády a jiných...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Pepř bílý celý 20g
Koření Pepř bílý celý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Kmín mletý 100g
Kmín mletý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...