Petržel nať 25g
Koření Petržel lze ji přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do...
Medvědí česnek 25g
Koření Medvědí česnek je výtečný pro tepelné zpracování, např. do polévek, omáček, pod dušená i...
Paprika zauzená pálivá 50g
Koření Paprika zauzená pálivá dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Kopr špičky 25g
Koření Kopr se hodí do nakládané zeleniny, okurek, zelí a cibule, polévek, kyselých zálivek...
Bobkový list celý 10g
Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha národů,...
Paprika sladká maďarská Lahůdková 100g
Koření Maďarská paprika sladká 100g je oblíbena pro svou jedinečnou chuť a krásné zabarvení....
Kmín římský celý (cumin) 25g
Kmín Římský celý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Saturejka drcená 25g
Koření Saturejka používáme ji do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k...
Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Skořice celá 50g
Koření Skořice celá 50g se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Sůl krystalická 200g
Hrubé kousky soli se hodí do mlýnku na sůl, ale také na posyp tyčinek a dalšího slaného pečiva |...
Asa foetida s kurkumou 10g
Koření Asa foetida s kurkumou se pro svou velmi specifickou vůni doporučuje používat ve velmi...