Skořice mletá 25g
Koření Skořice mletá se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Asa foetida s kurkumou 10g
Koření Asa foetida s kurkumou se pro svou velmi specifickou vůni doporučuje používat ve velmi...
Fenykl mletý 25g
Koření Fenykl mletý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Tymián mletý 25g
Koření Tymián mletý se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Oregano drcené 25g
Koření Oregano se v kuchyni používá na pizzu, na těstoviny, špagety a do salátů, velmi chutná je...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...
Česnek plátky 100g
Koření Česnek plátky je výrazná pochutina, která se uplatňuje snad v každé kuchyni. Hodně se...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Kmín mletý 100g
Kmín mletý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Libeček drcený 25g
Koření Libeček se hodí na králičí maso, ke skopovému, zvěřině, rybám nebo drůbeži. Je vhodný i na...
Anýz mletý 20g
Koření Anýz mletý se používá se na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě...
Hořčice žlutá celá 100g
Koření Hořčice žlutá celá, semena Hořčice se používá při konzervaci zeleniny - zelí, červené...
Kmín celý 100g
Kmín celý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Koriandr celý 50g
Koření Koriandr celý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa a...
Koriandr mletý 50g
Koření Koriandr mletý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa...