Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Estragon 25g
Koření Estragon je nepostradatelný v mnoha omáčkách, používá se také při přípravě polévek, rybích...
Medvědí česnek 25g
Koření Medvědí česnek je výtečný pro tepelné zpracování, např. do polévek, omáček, pod dušená i...
Muškátový ořech mletý 10g
Muškátový oříšek mletý dejte do nápojů (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč, svařené...
Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Paprika zauzená pálivá 50g
Koření Paprika zauzená pálivá dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Hřebíček mletý 20g
Koření Hřebíček mletý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, do sladkých pokrmů,...
Muškátový ořech celý (1kus)
Koření Muškátový ořech celý dejte do nápojů (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč,...
Kmín celý 100g
Kmín celý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Kardamom celý (tobolky) 10g
Koření Kardamom celý se nejčastěji používá do sladkého pečiva, výroba perníku, čokolády a jiných...
Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Kmín mletý 100g
Kmín mletý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Asa foetida s kurkumou 10g
Koření Asa foetida s kurkumou se pro svou velmi specifickou vůni doporučuje používat ve velmi...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...