Asa foetida 100% 10g
Koření Asa foetida je silně aromatické jemně mleté koření, je používána v bezmasé i masové Perské...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Pepř bílý celý 20g
Koření Pepř bílý celý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...
Pepř bílý mletý 20g
Koření Pepř bílý mletý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Sůl krystalická 200g
Hrubé kousky soli se hodí do mlýnku na sůl, ale také na posyp tyčinek a dalšího slaného pečiva |...
Hřebíček mletý 20g
Koření Hřebíček mletý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, do sladkých pokrmů,...
Jalovec mletý 25g
Koření Jalovec mletý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, divoké drůbeže, přidávají se i do...
Kardamom celý (tobolky) 10g
Koření Kardamom celý se nejčastěji používá do sladkého pečiva, výroba perníku, čokolády a jiných...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Pomerančová kůra 20g
Koření Pomerančová kůra se používá k výrobě kandovaného ovoce, k dochucení cukrářských výrobků,...
Fenykl mletý 25g
Koření Fenykl mletý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Kopr špičky 25g
Koření Kopr se hodí do nakládané zeleniny, okurek, zelí a cibule, polévek, kyselých zálivek...
Bobkový list mletý 20g
Koření Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha...