Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...
Paprika zauzená sladká 50g
Koření Paprika zauzená sladká dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Tymián drcený 25g
Koření Tymián drcený se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Kopr špičky 25g
Koření Kopr se hodí do nakládané zeleniny, okurek, zelí a cibule, polévek, kyselých zálivek...
Pažitka řezaná 25g
Koření Pažitka jako zelené koření do polévek, omáček, do vaječných jídel, do bylinkového másla,...
Sůl krystalická 200g
Hrubé kousky soli se hodí do mlýnku na sůl, ale také na posyp tyčinek a dalšího slaného pečiva |...
Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Pepř bílý celý 20g
Koření Pepř bílý celý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Rozmarýn celý 25g
Koření Rozmarýn celý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Petržel nať 25g
Koření Petržel lze ji přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do...
Paprika sladká maďarská Lahůdková 100g
Koření Maďarská paprika sladká 100g je oblíbena pro svou jedinečnou chuť a krásné zabarvení....
Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...