Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...
Bobkový list celý 10g
Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha národů,...
Koriandr celý 50g
Koření Koriandr celý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa a...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Skořice celá 50g
Koření Skořice celá 50g se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Kurkuma mletá 50g
Koření Kurkuma mletá je známá také jako indický šafrán, obsahuje žluté barvivo kurkumin a také...
Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...
Kmín celý 100g
Kmín celý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Hořčice žlutá celá 100g
Koření Hořčice žlutá celá, semena Hořčice se používá při konzervaci zeleniny - zelí, červené...
Zázvor mletý 20g
Koření Zázvor mletý se používá do perníků a biskvitů, na masa, do omáček, ke guláši. Je znám...
Kmín drcený 100g
Kmín drcený (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů,...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Petržel nať 25g
Koření Petržel lze ji přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...