Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Muškátový ořech celý (1kus)
Koření Muškátový ořech celý dejte do nápojů (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč,...
Sůl krystalická 200g
Hrubé kousky soli se hodí do mlýnku na sůl, ale také na posyp tyčinek a dalšího slaného pečiva |...
Medvědí česnek 25g
Koření Medvědí česnek je výtečný pro tepelné zpracování, např. do polévek, omáček, pod dušená i...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Pomerančová kůra 20g
Koření Pomerančová kůra se používá k výrobě kandovaného ovoce, k dochucení cukrářských výrobků,...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Badyán mletý 20g
Koření Badyán mletý je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Estragon 25g
Koření Estragon je nepostradatelný v mnoha omáčkách, používá se také při přípravě polévek, rybích...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...
Anýz mletý 20g
Koření Anýz mletý se používá se na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě...
Kmín celý 100g
Kmín celý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Kardamom celý (tobolky) 10g
Koření Kardamom celý se nejčastěji používá do sladkého pečiva, výroba perníku, čokolády a jiných...
Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...