Skořice celá 50g
Koření Skořice celá 50g se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Pepř zelený drcený 20g
Koření Zelený pepř drcený je výborný na steaky, minutky a nakládání všech druhů mas, na zvěřinu,...
Kmín římský celý 25g
Kmín Římský celý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Kmín celý 100g
Kmín celý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Hořčice žlutá mletá 100g
Koření Hořčice žlutá mletá, semena Hořčice se melou na prášek, používá se při konzervaci zeleniny...
Šalvěj 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Cibule granule 100g
Koření Cibule granule je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Rajčatový prášek 100g
Koření Rajčatový prášek jsou sušené a zralé jemně mleté rajčatové plody, které je možno použit do...
Rajčatové floky 50g
Koření Rajčatové floky jsou sušené a zralé kousky rajčat, které je možno použit do salátů, pod...
Tymián drcený 25g
Koření Tymián drcený se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...
Pomerančová kůra 20g
Koření Pomerančová kůra se používá k výrobě kandovaného ovoce, k dochucení cukrářských výrobků,...
Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Česnek mletý 100g
Koření Česnek granule je výrazná pochutina, která se uplatňuje snad v každé kuchyni. Hodně se...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...