Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...
Pažitka řezaná 25g
Koření Pažitka jako zelené koření do polévek, omáček, do vaječných jídel, do bylinkového másla,...
Rozmarýn celý 25g
Koření Rozmarýn celý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček...
Medvědí česnek 25g
Koření Medvědí česnek je výtečný pro tepelné zpracování, např. do polévek, omáček, pod dušená i...
Majoránka drhaná 25g
Koření Majoránka má široké použití, např. do luštěninových, bramborových, zeleninových polévek,...
Cibule smažená 200g
Koření Cibule smažená je sypká tvrdá směs, zlatohnědé barvy, aromatické specifické vůně cibule,...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Bobkový list mletý 20g
Koření Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha...
Cibule granule 100g
Koření Cibule granule je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Kurkuma mletá 50g
Koření Kurkuma mletá je známá také jako indický šafrán, obsahuje žluté barvivo kurkumin a také...
Bobkový list celý 10g
Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha národů,...
Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...