Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Anýz mletý 20g
Koření Anýz mletý se používá se na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě...
Paprika zauzená sladká 50g
Koření Paprika zauzená sladká dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Majoránka drhaná 25g
Koření Majoránka má široké použití, např. do luštěninových, bramborových, zeleninových polévek,...
Estragon 25g
Koření Estragon je nepostradatelný v mnoha omáčkách, používá se také při přípravě polévek, rybích...
Kmín římský mletý (cumin) 25g
Kmín Římský mletý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Kmín drcený 100g
Kmín drcený (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů,...
Tymián mletý 25g
Koření Tymián mletý se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Pepř bílý mletý 20g
Koření Pepř bílý mletý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Celer list 25g
Koření Celer list působí protizánětlivě a močopudně. Je také vhodný pro diabetiky, zklidňuje a...