Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Skořice mletá 25g
Koření Skořice mletá se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Hřebíček mletý 20g
Koření Hřebíček mletý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, do sladkých pokrmů,...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Hořčice žlutá celá 100g
Koření Hořčice žlutá celá, semena Hořčice se používá při konzervaci zeleniny - zelí, červené...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Česnek plátky 100g
Koření Česnek plátky je výrazná pochutina, která se uplatňuje snad v každé kuchyni. Hodně se...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Jalovec mletý 25g
Koření Jalovec mletý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, divoké drůbeže, přidávají se i do...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Bobkový list celý 10g
Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha národů,...
Libeček drcený 25g
Koření Libeček se hodí na králičí maso, ke skopovému, zvěřině, rybám nebo drůbeži. Je vhodný i na...
Petržel nať 25g
Koření Petržel lze ji přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do...